Jól hangzik ! Imádom a vadast.
1 kg szeletelt sertés comb
20 dkg bacon szalonna és kb.1dl étolaj
25 dkg sárgarápa,20 dkg krumpli
15 dkg fehérrépa
10 dkg zeller
2 fej hagyma,3-4 gerezd fokhagyma,1 pohár tejföl (175 g)
1 ek.mustár,2 db babérlevél,1/2 kiskanál kakukkfű,fekete bors,só és 2-3 dl száraz fehérbor
3 dl víz.
A szalonnát kisütöm majd hirtelen elősütöm a húst.Sózom és félreteszem.A megmaradt zsírban megpirítom a hagymát és darabolt zöldségeket.Borssal,babérlevélle,kakukkfűvel ízesitem majd a bortés kb.3 dl vízzel felforralom.Beleteszem a húsokat és fedő alatt lassú tűzön puhára főzzöm.A húst kiszedem és a zöldségeket turmixolom majd beleteszem a mustárt és tejfölt.Utána ízesitem szükség szerint.A húsokra öntöm majd még egyszer felforralom és kész.
Hagymás nudlival,krumpli golyóval vagy tésztával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.