Koszonom, Aranka, a receptet, nagyon fincsi, mint minden, amit eddig megmutattál!!!!!!!!!
Tészta: 12darab tojás
12 evőkanál cukor
12 evőkanál liszt
2 kávéskanál sütőpor
Krém:3dl tej
1 tasak vaníliapuding
kb 5dkg mazsila
másfél margarin/37,5dkg/
11 evőkanál porcukor
Bevonás:1/2 liter tejszín, idénygyümölcs
Sütönk 2darab 6 tojásos piskótát.
Hűlni hagyjuk, majd kettészeljük.Elkészítjük a krémet.A kihűlt pudingot hozzáadjuk apránként a cukorral alaposan kikevert margarinos krémhez.
Megtöltjük a karikákat a krémmel, hűtőbe tesszük.
Nálam maradt ki krém, azt a torta tetejére kentem.
A felvert tejszínt a tortára tesszük, nyomózsák segítségével díszítjük tejszínnel, majd gyümölcsöt helyezünk rá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.