Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Vasi pecsenye

felvitel dátuma: 2011-08-23 17:39:08       mai nézettség: 1       nézettség: 2889
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet karaj csont nélkül

4-5 gerezd fokhagyma

4 dl tej

20 dkg finom liszt

őrölt fekete bors

étolaj

1 teás kanál pirospaprika

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón  átnyomjuk és a tejbe keverjük. A húst a fokhagymás tejbe áztatjuk egy napra.

Elkészítés: A karajt lecsepegtetjük, pirosparikával elkevert lisztbe  forgatjuk és szép pirosra sütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Szakács: Kautz József


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 gzsuzsa 2011 augusztus 26

hmm, finom

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.