2db közepes savanyú alma,1 nagyobb ősziback,6 szem szilva,20 dkg meggy ,a barackot is el szeleteljük, .1 vaníliás puding,és csípet só,4 szem szegfűszeg, csípetnyi fahély,és 2 dl tej ,és 5 kanál kristálycukor.
Az almát meg hámozzuk,és szeletekre vágjuk,és a szilvát ki magozva,a meggyet is ki magozva egy kicsit nagyobb mint két literes lábasba tesszük,és felöntjük annyi vízzel,hogy a gyümölcsöt ellepje,és a cukrot,és a vaníliás cukrot,éa a csípetnyi sót bele teszük,és a szegfűszeget is,és a csípet fahélyat,és negyed órán belül ,készítünk habarást egy vaníliás puding háromnegyed részével tejjel csomómentesre keverjük pici cukorral,és rá öntjük a megfőtt gyümölcsre ,ami olyan híg legyen,hogy bő lében mag főzve a sok gyümölcs,és hidegen teszünk rá tejszínhabot,és fogyasztható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.