süllő szelet 0,40 kg
harcsa szelet 0,40 kg
kecsege szelet 0,40 kg
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint
fűszerkeverék ízlés szerint
tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
vegyes mexikói 0.40 kg
rizs 0,40 kg
olaj a sütéshez
idény zöldség, citrom a díszítéshez ízlés szerint
Megtisztítjuk a ragadozó halakat ( ezek a halak szálka mentesek ), majd egyenlő szeletekre vágjuk.
A harcsát, kecsegét, lisztben-tojásban-zsemlemorzsában panírozzuk, és bő forró olajban.
Süllőt, paprikás lisztben megforgatjuk, és bő forró olajban megsütjük.
A sült halakat citromlével nagyon kicsit megszenteljük.
Rizst puhára pároljuk.
Friss idényzöldséggel, citromszelettel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.