6 db sertés vese
25 dkg sertés velő
2 közepes vöröshagyma
1 duci fokhagyma
1 ek zsír
1 tk pirospaprika
1 mokkás kanál majoranna
só, bors ízlés szerint
erős paprika /elhagyható/
A veséket nagyon alaposan megtisztítjuk, felszeleteljük csíkokra, majd gyengén ecetes vízbe áztatjuk 1-2 órára. A velőket is megmossuk, lehártyázzuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk, a zsíron üvegesre pirítjuk, hozzáadva a fokhagymát is.Megszórjuk a pirospaprikával. Beletesszük a csíkozott veséket, átforgatjuk, beletesszük a fűszereket és pár percre fedőt teszünk rá. Ezalatt a vese levet enged. Közben nagyobb darabokra vágjuk a velőt is és a veséhez adjuk. 5-6 percig pirítjuk .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.