Hozzávalók: 14 db tojás, 30 dkg porcukor, 42 dkg őrült dió
Krém: 14 db tojássárgáját, 1/2 l tejjel, 18 dkg porcukorral, 1 cs vaníliás
Máz: 10 dkg tortabevonót gőz felett 3 - 4 evőkanálnyi étolajjal elkeverni és a krémmel töltött tészta tetejét bevonni vele.
A tészta sütése: 7 db tojásfehérjét. 15 dkg porcukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a 21 dkg diót, és egy csapott evőkanál zsemlemorzsát. Kivajazott tepsiben sütjük ezt az adagot kétszer.
Krém: 14 db tojássárgáját, 1/2 l tejjel, 18 dkg porcukorral, 1 cs vaníliás cukorral. folyamatos keverés mellet gőz fölött besűrítjük. Ha kihűlt hozzáadunk 25 dkg vajat habosra keverve.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.