Egy kis langyos tejben fel futattjuk az élesztőt (kb 10-15 perc). A többi hozzávalót a tej kivételével egy nagy tálba tesszük. Ha az élesztő kész, hozzá adjuk azt is és össze keverjük, közben adagoljuk hozzá a maradék tejet.
Addig dagasztjuk, amíg a tészta el nem válik az edény falától, liszttől függően 5-10 perc kb.Ha kész, letakarva a duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát kissé átgyúrjuk, majd formázhatjuk. Sütőpapírt teszünk a tepsibe, kicsit kikenjük olajjal, a tészta tetejét pedig a tojással.
Virsli helyet, vagy mellé lehet bele tölteni bármit, én káposztásat is csináltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.