Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta receptek » Virslis lángos

felvitel dátuma: 2011-04-28 09:56:05       mai nézettség: 2       nézettség: 3632
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg liszt
4 pár virsli
3 db tojás
fél l tej
1 kis tejföl
1 ek só
2 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt sajt
3 dkg élesztő
kechap ízlés szerint

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Összegyúrjuk a hozzávalókat és hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap nyújtjuk kb másfél ujjnyira, és bő olajban sütjük.
Azt fektessük először bele az olajba, amelyik nem a deszkán feküdt.
Virslit megfőzzük, majd hidegvízzel leöntjük ( ez esetben a bőrét könnyű levenni )
A fokhagymát összezúzom, és oljban keverem.
Ízlés esetén a lángosra kenem.
Csomagolhatunk bele virslit és sajtot is, nálunk ez a favorit.

Jó étvágyat kivánok!

Szakács: Julcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.