Szia!Nagyon szép gusztusos,finom is lehet az biztos!:)Majd meg kóstoljuk!:)Ügyes vagy,puszim!
fekete bors
mustár mag
köménymag
babérlevél
torma
kapor
koriander
borókabogyó
1 liter vízhez szól a hozzávalók : 2,5 10% ecet
15dkg cukor
3 dkg só(2 csepott evőkanál)
1 mokkáskanál borkén por
ezt összekeverjük és ráöntjük a zöldségekre.
főzni,gőzölni nem kell,nagyon sokáig eláll és a levet sem kell cserélni
Készülhet :fa,üveg, műanyag edényben nagy mennyiségben is.
Az edény aljára szórjuk a fűszereket,majd erre tesszük , amit savanyítani szeretnénk.
Pl: paprika, zöldparadicsom, hagyma, uborka, karfiol, zöldbab, kis dinnye, pici tök,káposzta stb
Folyamatosan,ahogy terem,vagy kifogy az edényből úgy rakjuk.
Majd elkészítjük a savanyúlevet és ráöntjük a zöldségekre.Légmentesen zárjuk az edényünket. Mehet is a kamrába vagy polcra a helyére.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.