Ínycsiklandozó látvány!!:))
Hozzávaló: 1 db. kicsotozott csülö, só főszerek, ki milyet szeret,1.5 dl. vörös bor, kevés víz,5 gerezd fokhagyma, 4-5 szelet házi szalonna, vagy bolti, de a vákony fajta.
Elkészítés: A húst besózom ráteszem a fűszereket, megspékelem fokhagymával, és kicsit állni hagyom.Egy tepsit megkenek kevés zsiradékkal, beleteszem a húst, aláöntöm a vörös bort, a vizet , letakarom alufóliával és sütöm.Közben megfórgatom a húst, pótolom a vizet,és ha már puha ráteszem a szalonna szeleteket. Ha megsült a szalonna is kiveszem a tepsiből hogy ne álljon a zsírban, mert a szalonnából,és a húsból is kisül a zsiradék.Először egészben sütöm a húst, utána felszeletelem, majd eegy másik tepsibe átteszem hogy ne karcoljam össze.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.