40 dkg vörösboros szarvaspörkölt ( maradék )
40 dkg gomba
4 dl vörösboros mártás
40 dkg párolt zöldség
8 db kelkáposzta levél
20 db rózsakrokett
1 db körte
1 db narancs
friss zöldség a díszítéshez
Gombát, friss zöldséget apróra vágjuk, majd puhára pároljuk.
A szarvas pörköltet ( maradék pörköltet ) párolt zöldséggel, gombával és vörösboros mártással összekeverjük, és betöltjük a kelkáposztalevélbe ( hasonló módon, mint a töltött káposztát ), majd tepsiben megsütjük.
Friss zöldséggel és rózsa krokettal díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.