A fűszerek Toldi fűszer termékek:
· A megtisztított, felkockázott zellert kevés olajon kicsit megpirítjuk. Felöntjük 1-1,5 liter vízzel. Beledobjuk a vöröshagymát, fűszerezzük. Közepes lángon főzzük. Amikor a leves felforr, belerakjuk a két db leveskockát.
· Amint megpuhultak a zellerkockák, levesszük a tűzről a fazekat, kidobjuk belőle a hagymát és botmixerrel krémesítjük a levest. Visszatesszük a tűzre, majd a főzőtejszínnel felöntjük, és összerottyantjuk.
· A legvégén megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.
Krutonnal (pirított zsemle/kenyérkockákkal) tálaljuk.
A kruton elkészítése:
A felkockázott zsemle/kenyér darabokat egy felforrósított, olajjal kikent serpenyőben megpirítjuk, enyhén sózzuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.