( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
A csirkemájat alaposan megtisztítjuk, kettévágjuk, az eres részt kivágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, nagyobbra kockázzuk.
Az olajon üvegesre pároljuk, majd ráöntjük a májat és fehérre pirítjuk.
Megszórjuk a fűszerekkel (kivéve a só), beleszórjuk a zöldborsót.
Kevéske vízzel felöntve fedő alatt puhára főzzük.
Ha megpuhult, vegyük le a fedőt és hagyjuk a vizet lefőni.
Legvégül sózzuk meg.
(Ha konzerv zöldborsót használunk, azt elég a végén beleönteni.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.