Hozzávalók:
· 4 szelet karaj csont nélkül
· 2 db paradicsom
· 2 db hegyes erős paprika
· 1 fej lila hagyma
· 4 szelet gépsonka
· ½ szál póréhagyma
· 4 szelet trappista sajt
· só
· grill fűszer
· 5 dkg vaj
· őrölt bors
Elkészítése:
A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, csípős paprikát, lila hagymát, póréhagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika lila és póréhagymát, egy szelet gépsonkát.
Az egészet betakarjuk a sajtszelettel és sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek párolt zöldséget készítettem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.