80 dkg halikra
10 dkg zöldség
5 dkg vöröshagyma
1 citrom
1 babérlevél
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
saláta
2 dl kefír
A zöldséget kockára vágjuk. A vöröshagymát, babérlevelet, zöldségeket sóval, citromlével ízesített vízben megfőzzük és a halkarikákat is ebben főzzük.
Saját levébe kihűtjük, majd lehúzzuk a hártyát az ikráról.
Tálalás:
Megmosott saláta levelekre ráhelyezzük az kockára szedett ikrát, és zöldségeket, majd leöntjük citrom lével felkevert kefírrel.
Díszatésként citrom karikát helyezünk a tetejére.
Hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.