Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Diétás ételek / lisztérzékeny » Zöldséges halikrasaláta

felvitel dátuma: 2011-03-22 11:44:16       mai nézettség: 2       nézettség: 1979
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg halikra
10 dkg zöldség
5 dkg vöröshagyma
1 citrom
1 babérlevél
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
saláta
2 dl kefír

 

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

A zöldséget kockára vágjuk. A vöröshagymát, babérlevelet, zöldségeket sóval, citromlével ízesített vízben megfőzzük és a halkarikákat is ebben főzzük.
Saját levébe kihűtjük, majd lehúzzuk a hártyát az ikráról.

Tálalás:

Megmosott saláta levelekre ráhelyezzük az kockára szedett ikrát, és zöldségeket, majd leöntjük citrom lével felkevert kefírrel.
Díszatésként citrom karikát helyezünk a tetejére.
Hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.