Nagyon szeretem az ilyen kajákat, mutatós és finom. Koszi!
4 db nagyobb burgonya
30 dkg mirelit zöldség keverék
3 dl tejföl
5 dkg vaj
20 dkg reszelt trappista sajt
1 db tömlős krémsajt /200g/
só
őrölt fehér bors
metélő hagyma
szerecsendió
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük. Héját lehúzzuk, hagyjuk kihűlni. A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval,metélő hagymával és borssal fűszerezve megpároljuk.
Elkészítés: A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk. A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot. A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk,reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.