paradicsom 0,30 kg
kígyó uborka 1 db
tv paprika 4 db. közepes
vöröshagyma 0,20 kg
olíva bogyó ízlés szerint
olíva olaj ízlés szerint
só, fűszerkeverék ízlés szerint
juhsajt 0,20 kg
1-1 cm-es kockára vágjuk a zöldségeket, sóval, fűszerkeverékkel és kevés olíva olajjal összekeverjük.
Reszelt sajttal fedjük, és olíva bogyóval díszítjük.
Hűtőbe tároljuk, hidegen tálaljuk.
A friss zöldségeknek, általában a zöldség salátáknak
tartalma ugyanaz, de mivel ezt eszem szinte állandóan, nagyon fontos az első látásra fogyasztáskor, a szín összetétel.
Egy- egy hozzávalót változtatva az össz ízhatást is tudom szabályozni.
Nekem így nem olyan unalmas.
Aki hasonló étkezési formát választ, megért engem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.