Hozzávalók: 1 kg csontnélküli karaj, 10 dkg sajt (trappista) 10 dkg bacomszalonna, 4 db nagyobb gomba, 2 dk kisebb paradicsom,1 húleveskocka. 4 gerezd fokhagyma
Páclé: fél deci olaj, bor, só, sertés fűszer só, 1 teáskanál mustár.
Elkészítése:
A karajt, 1 ceti darabokra bevagdalom, ( de nem vágom át a húst ) Az elkészítet páclével jól bekenem kívül és minden hús közét is legalább 4 órát piheni hagyom. Én este pácoltam egy éjszakára hűtőbe tettem. A zöldségeket felszeleteltem, minden bevagdalt hús közé tettem szalonnát, gombát, sajtot, paradicsomot. Egy kivajazott sütőtálba beletettem a húst, 1 dl vízbe feloldottam a leveskockát, és a hús alá öntöttem, és 4 gerezd fokhagymát beletettem lefedtem és kb 1 óra hosszat pároltam, majd tető nélkül 15 percig pirítottam. Burgonyapürével tálaltam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.