Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Főzelék étel recept » Zsenge zöldborsófőzelék

felvitel dátuma: 2016-06-07 07:17:01       mai nézettség: 1       nézettség: 1550
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 50 dkg zöldborsó
  • 1 csapott kk
  • 3 ek cukor
  • 2 ek liszt
  • 3 dl tejföl
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A borsót alaposan megmossuk, egy tálba tesszük.

Felöntjük annyi vízzel, hogy épp ellepje.

Meghintjük a sóval, cukorral és addig főzzük, míg a borsó megpuhul.

A lisztet a tejföllel csomómentesre keverjük.

A főzelékből kivéve pár evőkanál forró vízzel felhígítjuk, hogy ne csomósodjon össze, mikor a főzelékbe öntjük.

Majd folyamatos kavargatás mellett a habarást a főzelékbe öntjük.

Mérsékelt lángon hagyjuk besűrűsödni.

Szakács: Ibolya


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.