2 kg tisztított csirke vagy pulyka zúza
3 fej apróra vágott vöröshagyma
1 db zöldpaprika [P1]
5-6 db pucolt gerezd fokhagyma
2 evőkanál édes őrölt paprika
4 db babérlevél
1 kiskanál őrölt kömény
1 csapott kanál só
½ tubus csípős gulyáskrém
½ dl olaj
Az olajban megpirítom a hagymát, leveszem a tűzről és hozzáadom az őrölt édes paprikát. Elkeverem és hozzáadok 1 dl vizet. Visszarakom a tűzre és hozzáadom a zúzát. Felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Hozzáadom a zöldpaprikát, fokhagymát, babérlevelet, őrölt köményt és a sót. Főzöm kb. 2 órát és akkor hozzáadom a gulyáskrémet. Összeségében minimum 3 órát kell főzni, hogy elég puha legyen. Kostolás után ha még nem találod 3 óra után elég puhának, akkor még főzd tovább. Galuskával főtt tésztával tálalod.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.